FOTO Criminalul din Bistriţa-Năsăud care şi-a ucis concubina şi pe amantul ei s-a predat în această dimineaţă: „Nu mă simt vinovat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o săptămână de căutări, Nelu Ionel Brumă, criminalul care şi-a ucis iubita şi pe amantul acesteia, s-a predat în această dimineaţă la secţia de poliţie din comuna Lunca Ilvei.

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că a vrut să îşi vadă pentru ultima dată familia. Nelu Ionel Brumă a mărturisit că a mers pe jos până în Lunca Ilvei şi că s-a ascuns prin păduri, relatează bistriteanul.ro.

Brumă ştia că e căutat în mai multe judeţe, de o săptămână încoace. S-a predat în această dimineaţă la secţia de poliţie din Lunca Ilvei, de unde a fost adus în această dimineaţă la sediul IPJ din Bistriţa.

Întrebat de jurnalişti dacă regretă cele întâmplate, Brumă a zis: „Nu mă simt vinovat!“.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, bărbatul urmează a fi audiat de către procurorul criminalist şi reţinut. Încă din data de 16 august pe numele suspectului a fost emis un mandat de arestare în lipsă de către Tribunalul Bistriţa-Năsăud, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi violare de domiciliu.

Filmul evenimentelor

În urmă cu aproape o săptămână Nelu Brumă şi-a ucis fosta iubită cu lovituri de cuţit şi topor, dar şi pe amantul acesteia cu care o prinsese în pat. După ce a comis cele două crime care au îngrozit comuna Sânmihaiu de Câmpie, bărbatul s-a făcut nevăzut, cu ajutorul unui scuter de culoare neagră.

Nelu Brumă a avut o relaţie de trei ani cu Andrada, cu care avea şi un copil de un an şi 9 luni, aflat în grija bunicii sale, din cauza problemelor psihice ale mamei sale. Cei doi, se pare, s-au cunoscut în Spania, localnicii din Sânmihaiu de Câmpie susţinând că Brumă şi-ar fi părăsit prima soţie cu care avea trei fete pentru frumoasa blondă de doar 28 de ani, cu care ar fi intenţionat să se căsătorească. L-au oprit însă aventurile femeii, tot mai multe la număr în ultima vreme, despre care Nelu Brumă ar fi aflat şi care l-ar fi determinat să-i ia viaţa.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Încă un dublu asasinat şochează Bistriţa-Năsăud, după uciderea pastorului şi a fiului său. Un bărbat şi-a omorât concubina şi pe amantul ei cu un topor

FOTO Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe amantul aceseia, căutat în şapte judeţe. Criminalul aflase despre infidelităţile femeii


FOTO Femeia măcelărită de iubitul său a fost condusă pe ultimul drum. Poliţiştii au găsit scuterul cu care se deplasa criminalul

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite