FOTO Femeia măcelărită de iubitul său a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Poliţiştii au găsit scuterul cu care se deplasa criminalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia, prietenii şi cunoscuţii au condus-o astăzi pe ultimul drum pe Andrada, bistriţeanca ce a fost măcelărită, împreună cu amantul său, de către Nelu Ionel Brumă, căutat şi la această oră de către poliţişti, jandarmi şi localnici. Oamenii legii au reuşit în schimb să găsească scuterul cu care se deplasa bărbatul.


Zi neagră pentru familia femeii de 28 de ani din Sânmihaiu de Câmpie ce a fost omorâtă sâmbătă cu mai multe lovituri de topor şi cuţit, de către iubitul său cu care avea şi un băieţel în vârstă de un an şi 9 luni.

Tânăra a fost condusă astăzi la groapă de peste 100 de apropiaţi, încă îngroziţi de dubla crimă comisă într-o comună atât de liniştită. Atent machiată şi îmbrăcată într-o rochie albastră, Andrada părea că doarme în sicriul acoperit cu dantelă albă. Slujba a avut loc în curtea bisericii, femeia fiind înmormântată în cimitirul din sat.

Mama şi tatăl care s-au aflat în permanenţă la căpătâiul fetei lor au strigat-o continuu, blestemându-l totodată pe cel care i-a luat viaţa femeii cu atâta cruzime. Potrivit mamei, fata ei a fost nu o dată ameninţată că va fi omorâtă de cel căruia i-a dăruit un copil în Spania.

Alături de apropiaţii femeii au fost şi poliţiştii, dar şi jandarmii care au păzit în permanenţă locuinţa părinţilor Andradei, temându-se ca să nu se întoarcă criminalul la copilul său de un an şi 9 luni care se afla în casa bunicilor.

De altfel, bunicii erau şi cei care îl creşteau pe micuţ, mama lui suferind de o boală psihică, ce nu îi permitea să îl îngrijească corespunzător. Femeia avea însă o relaţie foarte apropiată cu cel mic, vizitându-l aproape zilnic la bunica lui. Acest lucru a fost confirmat şi de lacrimile băiatului, care, aflat în grija unor vecini pe perioada înmormântării, îşi striga adesea mama.

Păziţi sunt de către poliţişti şi jandarmi şi trei bărbaţi din localitate, presupuşi amanţi ai femeii, care au fost ameninţaţi de criminal sâmbătă, prin telefon. De asemenea, chiar în ziua în care a comis odioasele crime, bărbatul şi-a sunat părinţii din Lunca Ilvei, cărora le-a mărturisit ce a făcut, precizând şi că ”ştie el ce are de făcut”. Părinţii au făcut apel la fiul lor să se predea poliţiei, fără niciun rezultat însă.

Căutările au continuat şi astăzi, fiind implicate peste 100 de persoane: poliţişti, jandarmi, dar şi localnici. Deşi încă nu l-au găsit, oamenii legii au reuşit să dea, într-o pădure din apropiere, peste scuterul cu care s-a deplasat bărbatul din Bonţida, judeţul Cluj, unde muncea, şi cu care mai apoi a fugit.

Cunoscuţii tinerei ucise povestesc că cei doi au discutat cu o zi înainte de tragedie câteva ore la telefon, Nelu Ionel Brumă fiind foarte neliniştit şi la locul de muncă. Acesta a fost sunat în miez de noapte de către nişte localnici din Sânmihaiu de Câmpie care i-au spus că iubita lui îl înşeală, moment în care, orbit de băutură şi de gelozie,  i-a furat şefului său telefonul mobil, 150 de lei şi scuterul şi s-a îndreptat spre comuna unde locuia iubita sa.

L-a ucis prima dată pe amantul femeii, un tânăr de 27 de ani, de etnie romă, cu o lovitură de cuţit în inimă, după care a lovit-o şi pe tânără cu un topor în spate. Femeia a reuşit să fugă şi să se refugieze la nişte vecini, care au şi chemat salvarea. Fostul iubit al femeii însă nu a putut fi oprit, tăbărând peste vecini în casă şi omorându-şi iubita, pe care urma să o ia de soţie.

Cel care a avut neşansa să se afle în patul femeii, când iubitul ei s-a întors, va fi şi el condus pe ultimul drum mâine, începând cu ora 12:00.

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Încă un dublu asasinat şochează Bistriţa-Năsăud, după uciderea pastorului şi a fiului său. Un bărbat şi-a omorât concubina şi pe amantul ei cu un topor

FOTO Bărbatul care şi-a ucis iubita şi pe amantul acesteia, căutat în şapte judeţe.Criminalul aflase despre infidelităţile femeii

 


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite