Fostul premier Victor Ponta, la Bistriţa: „Eu, personal, nu sunt atât de dornic să mă întorc la guvernare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, în conferinţa de presă de la Bistriţa. FOTO: Bianca Sara
Victor Ponta, în conferinţa de presă de la Bistriţa. FOTO: Bianca Sara

Prezent vineri la Bistriţa, fostul premier Victor Ponta a precizat că el personal nu este dornic să se întoarcă la guvernare. Pe de altă parte, acesta a spus că va candida la alegerile parlamentare din toamnă, pentru un post de deputat de Gorj.

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent vineri la Bistriţa pentru a-i susţine pe candidaţii PSD la alegerile locale din iunie. Acesta a susţinut şi o conferinţă de presă, în cadrul căreia a făcut cunoscut că nu mai e dornic să se întoarcă la guvernare. 

„Eu nu sunt atât de dornic personal să mă întorc la guvernare, dar îmi doresc foarte tare ca după noiembrie să se refacă guvernul şi coaliţia PSD-ALDE-UNPR, pentru că într-un fel îmi pare rău, când văd că se strică ce am făcut noi. (...) Din moment ce vorbesc de o guvernare PSD-ALDE-UNPR nu voi fi în nicio altă parte decât în PSD. Tot la PSD rămân, nu cred că mă împrumută PSD-ul. Cred că PSD în echipa guvernamentală are câţiva oameni pe care poate să-i propună pentru funcţia de prim-ministru. E vorba despre o idee şi de o viziune de guvernare. Nu duc dorul foarte tare al Palatului Victoriei ca să fiu foarte sincer. Cred că mi-am făcut treaba cum am putut acolo”, a declarat în cadrul conferinţei de presă fostul premier Victor Ponta.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat de deputat, la parlamentarele din toamnă, acesta a confirmat, susţinând că această decizie este sigură. 

„Candidez sigur pentru un nou mandat de deputat, la Gorj. Sunt sigur”, a explicat Victor Ponta.  

Vă mai recomandăm: 

Ce pot face doi penali în fruntea Parlamentului 

 

Gorghiu: Suspendarea lui Iohannis, înainte de alegerile parlamentare, face parte din planurile PSD. Ponta: Cred că Gorghiu are sindromul postnatal

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite