Gorghiu: Suspendarea lui Iohannis, înainte de alegerile parlamentare, face parte din planurile PSD. Ponta: Cred că Gorghiu are sindromul postnatal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu susţine că PSD-ul ar încerca să-l suspende pe Iohannis până la alegerile parlamentare. FOTO Colaj Adevărul
Alina Gorghiu susţine că PSD-ul ar încerca să-l suspende pe Iohannis până la alegerile parlamentare. FOTO Colaj Adevărul

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, în cadrul unei intervenţii la aniversarea a 141 de ani de la înfiinţarea PNL, că PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis înainte de alegerile parlamentare din toamnă.

„În România anului 2016, ticăloşia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu - îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Aceşti trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menţinerea lui Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului, o eventuală suspendare a preşedintelui României fac parte din planurile PSD pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea", a declarat Gorghiu la Hanul Gabroveni, la aniversarea a 141 de ani de la înfiinţarea PNL.

La scurt timp după cele spuse de copreşedintele PNL, fostul premier Victor Ponta a reacţionat, negând în totalitate afirmaţia lui Gorghiu. „Cred că are sindromul postnatal! O criză de isterie pe care trebuie să o înţelegem”, a declarat Ponta, potrivit stiripesurse.ro.

Mesajul lui Iohannis pentru liberali

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 141 de ani de la înfiinţarea PNL în care afirmă că România are astăzi nevoie de viziuni, politici şi de valori liberale, iar cetăţenii aşteaptă ca liberalii să fie schimbarea pe care şi-o doresc.

„Dragii mei, încep această scurtă scrisoare prin a vă felicita pentru vârsta frumoasă pe care PNL o împlineşte. 141 de ani de liberalism românesc reprezintă o contribuţie covârşitoare la modernizarea şi europenizarea României. Dacă astăzi, expresia prin noi înşine a devenit un bun comun, este pentru că înaintaşii PNL au dovedit o admirabilă viziune asupra ceea ce înseamnă desăvârşirea statului român modern şi mai ales conştiinţa că ideile trebuie trăite. Cetăţenii României de astăzi, ca şi cei de ieri, vă aşteaptă să fiţi schimbarea pe care şi-o doresc. România are astăzi nevoie, mai mult decât oricând, de viziuni liberale, de politici liberale şi de valori liberale. Vă încurajez să mergeţi mai departe şi vă asigur, totodată, că a atinge performanţe remarcabile nu poate să vă aducă decât respectul şi încrederea oamenilor", a transmis Iohannis prin mesajul care a fost citit de copreşedintele PNL Alina Gorghiu la evenimentul organizat de liberali pentru aniversarea a 141 de ani de la înfiinţarea partidului.

„Sunt convins că avem, împreună, un drum comun. Vă mulţumesc că duceţi mai departe ideile şi idealurile liberalismului şi vă urez succes", a spus şeful statului, în încheierea mesajului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite