Drama unei tinere mame care luptă să trăiască. Apelul făcut de preotul Crin-Triandafil Theodorescu

0
Publicat:

Oameni cu suflet s-au mobilizat să ajute o tânără din Bistrița să trăiască. Este vorba despre Adriana Bartha, inginer, purtător de cuvânt al Direcției Silvice, diagnosticată cu o boală cumplită și care are nevoie de bani pentru tratamentele costisitoare.

image

Pentru Adriana Bartha, cei care doresc, pot face donații. Banii sunt necesari pentru tratamentul împotriva cancerului. Drama este cu atât mai mare cu cât Adriana are o fetiță, care are mare nevoie de dragostea ei. În copilărie, Adriana a cunoscut tragedia pierderii mamei sale, iar acum viața o supune încercării din nou.

Beneficiar BARTHA ADRIANA GABRIELA

IBAN: RO89 RNCB 0038 0144 9539 0001

Cont donații în Lei BARTHA ADRIANA GABRIELA

RO83 RNCB 0038 0144 9539 0012

Cont donații în Euro / REVOLUT pe numărul de telefon +40745.656. 893.

Un apel pentru sprijinirea Adrianei Bartha a făcut pe pagina sa de socializare și preotul Crin-Triandafil Theodorescu. Acesta mărturisește ce mult l-a emoționat situația Adrianei, dar și faptul că are un copil de crescut. Preotul povestește în postarea sa cum a cunoscut-o pe tânără.

"Și știi, părinte, are o fetiță!Mă rupe asta, repede, ca un malaxor care se așează-n piept și macină deodată fâșii lungi din carnea inimii. Și-mi amintesc dintr-odată de Adriana, în urmă cu mulți ani, la o ședință în Consiliul Județean, ceva cu arii protejate și păduri și comisii cu monumente ale naturii, stătea în unghiul larg al privirii mele și m-au frapat atunci ochii ei plini de lumină, ochi de scotocitor, și-n jurul ochilor, când vorbea, doi porumbei albi, palmele ei care zvâcneau din aripi prin dreptul privirilor, și vorbea despre nu-mi amintesc ce, păduri, copaci centenari, biotopuri sau cam așa ceva.

Și-apoi a mai venit cumva vorba de Adriana undeva, la o petrecere, stăteam pe terasă cu o fină de-a mea, fumează fina asta ca o turcoaică din Anatolia și-mi povestea printre volutele albastre ale fumului despre Adriana, cât de inteligentă e și câte facultăți a făcut și că mâinile ei albe (alea din ședința cu ecosistemul) erau fără odihnă și că e psiholog cu acte-n regulă și că tocmai a născut o fetiță. Adriana are o fetiță. C-aici e drama mai adâncă", scrie preotul. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite