Doi ciobani minori, cercetaţi după ce câinele care însoţea turma de care aveau grijă a muşcat un turist polonez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele care însoţea turma a muşcat un turist polonez
Câinele care însoţea turma a muşcat un turist polonez

Doi ciobani minori, sunt cercetaţi de către poliţie după ce câinele care însoţea turma de care au grijă a muşcat un turist polonez. Cercetat este şi proprietarul câinelui. Incidentul s-a produs în urmă cu trei zile în Munţii Rodnei.

În urmă cu trei zile, un turist polonez a fost muşcat de un câine în zona piciorului în timp ce făcea o drumeţie în Munţii Rodnei. Incidentul s-a produs în zona numită „Între Izvoare”, pe raza comunei Maieru.

Câinele a fost lăsat nesupravegheat de către doi minori de 12 şi 15 ani din Coşbuc şi Salva. Se pare că animalul îi însoţea pe cei doi minori şi turma de oi pe care aceştia o aveau în grijă.

„Faţă de proprietarul câinelui, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Coşbuc, şi cei trei minori cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Neluare de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Vă mai recomandăm:

Maidanezii atacă din nou. Un copil de 11 ani din Capitală a rămas fără jumătate dintr-o ureche după ce a fost muşcat de câinii fără stăpân

O bătrânică de 87 de ani a fost internată de urgenţă la spital, după ce câinele ginerelui a muşcat-o chiar de faţă



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite