Corneliu Vadim Tudor a murit. Ancuţa Cârcu, bistriţeanca ce l-a învins în instanţă: „Donez familiei cei 1.000 de lei datoraţi în urma procesului câştigat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor a murit. Ancuţa Cârcu a câştigat în anul 2014 procesul intentat „Tribunului“ FOTO: Arhivă personală
Corneliu Vadim Tudor a murit. Ancuţa Cârcu a câştigat în anul 2014 procesul intentat „Tribunului“ FOTO: Arhivă personală

Corneliu Vadim Tudor a murit. În timp ce politicianul se zbătea între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti, Ancuţa Cârcu a continuat atacurile la adresa lui pe pagina sa de Facebook. Când a aflat despre moartea acestuia, bistriţeanca a declarat că donează daunele morale de 1.000 de lei datorate de Vadim în urma procesului familiei, pentru a-i cumpăra un costum de înmormântare.

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit luni, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

În timp ce „tribunul” se zbătea între viaţă şi moarte, Ancuţa Cârcu, bistriţeanca ce l-a târât pe Vadim prin tribunale şi a şi câştigat procesul cu el, continua atacurile la adresa sa pe pagina personală de Facebook.

„Eu în viaţa am mai greşit, ca tot omul, dar m-am întors cerându-mi scuze....o fac şi acum. Îmi cer scuze colegi, prieteni, dar am aşteptat îndreptarea păcătosului... acum aştept moartea lui”, scria Ancuţa Cârcu pe pagina sa de Facebook referindu-se la Vadim Tudor, chiar în timp ce acesta se zbătea între viaţă şi moarte.

La aflarea veştii că fondatorul PRM s-a stins, Ancuţa Cârcu a precizat „Dumnezeu mi-a arătat că există. Dumnezeu a făcut dreptate. Donez familiei cei o mie de lei datoraţi în urma procesului de calomnie câştigat, să-i cumpere un costum pentru a putea fi înmormântat”.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ancuţa Cârcu, bistriţeanca ce l-a învins pe Vadim în instanţă

În anul 2013, Ancuţa Cârcu, care a şi făcut parte din PRM pentru o perioadă foarte scurtă de timp, l-a reclamat pe Vadim Tudor la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru injuriile aduse în cadrul mai multor emisiuni TV. CNCD l-a amendat pe tribun cu 3000 de lei.

Acuzat că a încercat să o violeze pe bistriţeanca Anca Cârcu, europarlamentarul s-a dezlănţuit în cadrul unei emisiuni TV şi a spus: „Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezidenţial.(…) Du-te-n m… mă-tii de c…ă!”.

Tot în 2013, fosta candidată la parlamentare, Ancuţa Cârcu i-a trimis o scrisoare preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, în care îi făcea cunoscut comportamentul şi limbajul folosit de europarlamentarul Vadim Tudor în spaţiul public. În răspunsul remis bistriţencei, Martin Schulz i-a recomandat acesteia să îl acţioneze în judecată.

Bistriţeanca l-a dat în judecată pe Vadim Tudor pentru calomnie, câştigând procesul în anul 2014. Tribunalul Bucureşti l-a obligat pe Vadim Tudor să îi plătească Ancuţei Cârcu daune de 1000 de lei şi să publice sentinţa în două dintre publicaţiile sale: „Tricolorul” şi „România Mare”.

 

Pe aceeaşi temă:

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut „Tribunul“ o premoniţie? Ultimul său poem publicat: „Hai, Moarte, să bem o cafea!“

Corneliu Vadim Tudor a murit. Declaraţii controversate ale politicianului: „Haimanaua de la Caţavencu poate să zică bogdaproste că nu i-am tras şi două palme în direct“

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, legată de Halep. Ce a sugerat „Tribunul” despre numărul 2 WTA chiar în ziua morţii sale

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite