Copiii din Bistrița care colectează deșeuri, premiați cu biciclete, căști și boxe portabile

0
Publicat:

Copiii din județul Bistrița-Năsăud care colectează deșeuri și se implică într-o campanie la nivel județean pentru curățarea pădurilor, satelor și orașelor, sunt premiați cu biciclete, căști și boxe.

FOTO ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud
FOTO ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Copiii care s-au implicat în proiectul de reciclare a deșeurilor primesc premii din partea școlilor, primăriilor din zonă, dar și a companiei care gestionează serviciul de salubritate în județul Bistrița-Năsăud. 

„Suntem bucuroși să vă informăm că a doua ediție a concursului școlar de colectare selectivă Reciclezi pentru viitorul tău a determinat în rândul comunităților în care a fost organizat, un efect pozitiv de implicare suplimentară în provocarea de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat. Sperăm ca implicarea oamenilor și instituțiilor în acest proiect să fie un exemplu bun de urmat la nivel județean pentru toți cei care doresc să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat”, au transmis reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. 

Cinci școli din județ au suplimentat premiile, iar copiii care vor aduna cele mai mari cantități de deșeuri reciclabile vor primi cinci biciclete, la Școala Gimnazială din Ilva Mică. 

„Până acum, în cele două ediții ale concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!” s-au adunat 73 de tone de deșeuri reciclabile, deșeuri care nu le vom mai găsi în natură pe maluri de râuri sau prin păduri. Părinții și profesorii din aceste școli s-au implicat în acest concurs și au înțeles cum trebuie separate corect deșeurile, iar copiii s-au bucurat de sute de premii care au răsplătit efortul lor”, au mai declarat reprezentanții ADI Deșeuri. 

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, vor continua acțiunile de prevenire și combatere a abandonului de deșeuri în natură și vor continua sa aplice sancțiuni pentru această formă gravă de poluare.

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite