Cina perfectă de weekend, cu afrodisiace furate din supermarket: coniac, prosecco și creveți de mii de lei

0
Publicat:

Un cuplu din Dej (Cluj) și-a promis cina perfectă de weekend, cu produse afrodisiace, așa că au trecut pe listă fructe de mare, coniac, prosecco și carne de vită. Numai că la supermarket „au uitat” să mai plătească. Suma produselor este una care ar fi îndestulat o familie o lună întreagă.

Aperitiv cu avocado si creveti. FOTO Shutterstock
Aperitiv cu avocado si creveti. FOTO Shutterstock

Un bărbat şi o femeie din Dej (Cluj) au fost prinşi la furat într-un hipermarket din Bistriţa, de unde au ales mai multe delicatese de pe rafturi în valoare de aproximativ 3.000 de lei, pe care le-au scanat doar parţial la casele express.

Coniac, prosecco, carne de vită, creveţi, fructe - toate aceste produse ar fi putut constitui o cină perfectă de weekend, în schimb au adus pentru doi dejeni câte un dosar penal pentru furt”, a comunicat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

Cei doi nu au vrut să achite toate produsele, așa că au trecut pe la casele de marcat expres, unde au scanat doar o parte dintre acestea.

Cei doi aveau în coşul de cumpărături mai multe tipuri de băuturi alcoolice, produse alimentare şi nealimentare cu o valoare totală de 2.970,86 lei, potrivit sursei citate.

Cei doi au 27 și 29 de ani și vor fi cercetați pentru furt.

Infirmieră prinsă la furat banane din prânzul pacienţilor. Femeia a rămas fără loc de muncă

O infirmieră din Dej a fost prinsă, în urmă cu patru ani, că fura banane din prânzul pacienţilor. Fructele au fost găsite în dulapul personal al acesteia.

Managerul unităţii spitaliceşti a propus concedierea ei. Infirmiera a mărturisit că a preluat această practică de la o colegă de la o altă secţie, care, cel mai probabil, va rămâne şi ea fără loc de muncă.

image

Incidentul a fost făcut cunoscut chiar de către managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany. Femeia a fost prinsă că a furat fructele ce compunea masa de prânz a unui pacient. Ironia sorţii, fructele fuseseră incluse recent în mesele de prânz ale pacienţilor.

Bananele au fost găsite în dulapul personal al infirmierei, iar şefa asistentelor le-a luat şi le-a dus bolnavului la care trebuiau să ajungă. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a propus desfacerea contractului de muncă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite