Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistriţence, fostă „fată de la pagina 5”, în PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre femeile care s-au alăturat Elenei Udrea în PMP se numără şi Anca Alina Moldovan, o bistriţeancă sexy care a făcut parte din echipa lui Dan Negru de la „Te pui cu Blondele” şi a pozat provocator într-un tabloid. Elena Udrea a sărit în apărarea bistriţencei, atacate de jurnalistul Dan Tapalagă.

Una dintre cele mai exotice membre ale PMP este Anca Alina Moldovan, o bistriţeancă de nici 30 de ani. Aceasta a mai cochetat şi cu Forţa Civică, însă în final a decis să se alăture altei blonde celebre din politica românească: Elena Udrea.

Bistriţeanca a început deja să-şi facă simţită prezenţa atât prin ţinute, cât şi prin munca depusă la adunarea de semnături pentru europarlamentare. Se pare că tocmai trecutul i-a adus critici blondei din Bistriţa, care a fost ironizată de jurnalistul Dan Tapalagă pentru că a fost în urmă cu mulţi ani „fata de la pagina 5” a ziarului Libertatea.

Jurnalistul a distribuit pe pagina sa de Facebook articolul din Libertatea în care era prezentată bistriţeanca, adăugând comentariul ironic: „partidul altfel”

„Am aflat de pe pagina de Facebook a jurnalistului Dan Tapalagă că o domnişoară din Bistriţa, care ar fi pozat la Pagina 5 a ziarului Libertatea în urmă cu ceva timp, s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară. Am de făcut două comentarii:

1.PMP nu verifică formularul de înscriere dacă viitorii membri de partid au făcut sau nu pictoriale prin tabloide. De altfel, nu cred că i se poate interzice cuiva calitatea de membru de partid doar pentru că, în trecut, ar fi pozat la Pagina 5 în Libertatea. Mai important este să nu fie acuzat de corupţie, spre exemplu.

2.Mărturisesc că sunt surprinsă de interesul cu care urmăreşte Pagina 5 Dan Tapalagă, singurul jurnalist din zona de presă quality care a preluat subiectul, şi asta la mai puţin de o oră după apariţia în Libertatea”, scrie Elena Udrea pe pagina sa personală de Facebook.

Vă mai recomandăm:


EXCLUSIV Document intern al Partidului Mişcarea Populară referitor la  candidatura Elenei Băsescu. „Un Băsescu pe lista noastră ar aduce un plus major“

"Elena Udrea de Satu Mare", pe lista Mişcării Populare la europarlamentare

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite