"Elena Udrea de Satu Mare", pe lista Mişcării Populare la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Executiv Naţional (CEN) al Partidului Mişcarea Populară a încheiat marţi cea de-a doua etapă a alegerilor interne privind stabilirea candidaţilor la alegerile europarlamentare. Pe lista care urmează a fi validată apare şi Elena Udrea de Satu Mare, Laura Bota.

Consiliul Executiv Naţional (CEN) al Partidului  Mişcarea Populară a încheiat astăzi, 18 martie., cea de-a doua etapă a alegerilor interne privind stabilirea candidaţilor la alegerile europarlamentare.

 CEN a votat lista candidaţilor înscrişi în alegeri, care urmează să fie validată de filialele judeţene ale PMP. Astfel, pe primele zece poziţii s-au clasat: Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Teodor Paleologu, Ruxandra Dragomir, Gunther Wotsch, Gabriel Berca, Florin Secară, Gelu Vişan, Adrian Rădulescu şi Laura Bota.

PMP a decis anterior să deschidă lista cu europarlamentarii în funcţie. Partidul va prezenta lista finală a candidaţilor la începutul săptămânii viitoare, după parcurgerea tuturor etapelor  prevăzute în procesul intern de desemnare a candidaţilor PMP.

Laura Bota are 40 de ani şi se află de câteva luni la conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară. Apariţiile de efect, cu tocuri înalte şi fuste scurte, au ajutat-o fără doar şi poate în politică. O recunoaşte ea, dar o recunosc şi colegii de partid.

"Se promovează într-adevăr un exterior şi un aspect fizic plăcut. Este într-adevăr un atu. Mulţi nu vor să recunoască, dar impactul vizual este cel care te recomandă. Singura de la care pot să iau un exemplu este doamna ministru Eena Udrea", a spus Laura Bota în urmă cu doi ani.

image

Vă recomandăm şi

Paleologu, Baconschi şi Florin Popescu, doriţi pe lista PMP pentru europene

Elena Udrea: Traian Băsescu ne-a felicitat pentru reuşita mitingului din Bucureşti

Mişcarea Populară, uşă către Bruxelles pentru EBA
 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite