Bistriţeni suspectaţi de trafic şi consum de droguri de risc, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Teritorial  D.I.I.C.O.T Bistriţa-Năsăud a reuşit destructurarea unei reţele de trafic de droguri provenite din Spania, ca urmare a unui flagrant şi a şapte percheziţii efectuate pe raza judeţului. 7 persoane suspectate de trafic şi consum de droguri au fost reţinute, fiind confiscată şi cantitatea de 10 grame de cannabis şi 750 haşiş.


Din ianuarie 2012, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii împrună cu D.I.I.C.O.T. sunt cu ochii pe un bărbat de 31 de ani din municipiu, suspectat că procura şi comercializa tinerilor din Bistriţa cannabis şi haşiş.

Cercetările extinse au scos la iveală faptul că mai erau implicate alte 6 persoane, drogurile comercializate de cei 7 provenind din Spania. Acestea erau introduse ilegal în România sau trimise prin firme de curierat.

Doi dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant în Dej, în data de 24 ianuarie, în timp ce încercau să comercializeze 610 grame de haşiş. Au urmat percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, fiind confiscate în total 10 grame de cannabis şi 750 de grame de haşiş.

Cei 7 au fost reţinuţi în prima fază pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Patru dintre ei au rămas în arest, în timp ce trei sunt obligaţi să nu părăsească localitatea.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite