Bistriţean bătut în plină stradă pentru doar 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost bătut şi jefuit în plină stradă FOTO: Arhivă
Bărbatul a fost bătut şi jefuit în plină stradă FOTO: Arhivă

Miercuri seara, un bistriţean de 54 de ani a fost bătut şi jefuit în plină stradă de un clujean. Bistriţeanul a fost bătut pentru cei 500 de lei pe care îi avea în borseta cu care clujeanul s-a făcut nevăzut. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Incidentul s-a produs miercuri seara, pe o stradă din Bistriţa. Bărbatul de 53 de ani se plimba pe stradă, moment în care un necunoscut l-a bătut şi s-a făcut nevăzut cu borseta pe care o avea asupra sa. În borsetă, bărbatul avea 500 de lei.

„La scurt timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au reuşit identificarea şi depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Cluj, reuşindu-se recuperarea în proporţie de 40% a prejudiciului cauzat, a cărei valoare este de aproximativ 500 de lei”, precizează poliţia bistriţeană într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. 

Vă mai recomandăm:

O contabilă din Bistriţa a fost tâlhărită şi lăsată aproape în comă pe o stradă din municipiu

O clujeancă susţine că soţul ei, deţinut în Penitenciarul Bistriţa, ar fi fost bătut de gardieni după ce ar fi participat la un protest

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite