Baza de agrement Lac face şi anul acesta concurenţă ştrandului municipal. Locaţia şi-a schimbat „faţa”, nu şi preţurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De ani buni Baza de agrement Lac, concurează cu ştrandul municipal FOTO: Facebook
De ani buni Baza de agrement Lac, concurează cu ştrandul municipal FOTO: Facebook

De curând şi-a deschis porţile baza de agrement Lac, ce ne surprinde cu un decor nou şi chiar cu elemente pe care le găsim doar la piscinele de fiţe din ţară. În ciuda modernizărilor, preţurile practicate au rămas aceleaşi ca şi anul trecut.

Baza de agrement Lac face concurenţă ştrandului municipal de câţiva ani buni, administratorul locaţiei având grijă să facă modernizări în fiecare vară. Anul acesta au fost schimbate şezlongurile, dar şi mocheta din jurul piscinei. Au apărut şi mai multe baldachine de plajă, un concept nou în Bistriţa-Năsăud. 

Cei care vor să se bucure la umbră de o băutură răcoritoare sau de o cafea o pot face la cafeneaua în aer liber a bazei de agrement, iar cei care vor să mânânce o pot face la terasa rustică din apropiere.

Complexul şi-a deschis deja porţile la începutul lunii deşi vremea nu prea a ţinut cu bistriţenii în această perioadă. Acesta este deschis zilnic, începând cu ora 09:00. Preţul de intrare este de 15 lei, iar închirierea unui baldachin costă 100 de lei.

Porţile complexului nu se închid nici noaptea, în weekend fiind organizate petreceri în aer liber începând cu ora 22:00.


Vă mai recomandăm:
 

Unde ieşim în oraş în weekend. Lista celor mai atractive cafenele şi restaurante din România

Ghid de oraş: cele mai interesante locuri unde poţi să-ţi petreci timpul liber la Cluj-Napoca

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite