FOTO Unde ne putem distra în Piatra Neamţ. Cele mai căutate locuri în sezonul estival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere la plaja dintre munţi (Mountain Beach) din Piatra Neamţ FOTO facebook
Petrecere la plaja dintre munţi (Mountain Beach) din Piatra Neamţ FOTO facebook

În preajma sezonului estival, oraşul de la poalele Pietricicăi oferă mai multe oportunităţi de relaxare şi distracţie. Fie că e vorba de terase în aer liber, sau cluburi de tip pub, locurile sunt tentante atât pentru localnici, cât şi pentru oaspeţi din afara urbei.

În perioada călduroasă, una din cele mai căutate terase din Piatra Neamţ este Grădina de Vară, situată pe strada Petru Rareş. Oferta pentru clienţii este diversificată, dincolo de micii tradiţionali, aici putându-se comanda şi alte specialităţi culinare de genul hamsii, cartofi copţi, frigărui etc.

Atât pentru produsele de bucătărie, cât şi pentru bere, suc sau bături alcoolice preţurile sunt accesibile, de nivel mediu. Dacă micii se vând la 2 lei-buc, berea porneşte de la 4 lei, în funcţie de sortimente (la halbă sau la sticlă de 500 ml).

O problemă este pentru cei care vin cu maşina, deoarece spaţiul de parcare este limitat la câteva locurile amenajate la şosea, în faţa terasei. 

Distracţie zi şi noapte în ştrand

Pentru sezonul estival, cel mai căutat loc de distracţie este Ştrandul Tineretului. În incinta complexului de agrement funcţionează restaurantul Tequila bowling, unul din localurile selecte ale oraşului. Aici se poate lua masa pe terasa acoperită, se poate juca bowling (la parter), iar în week-end se organizează petreceri/concerte/show de stand up comedy.

Pentru amatorii de petreceri în aer liber, tot în ştrand funcţionează pe timpul verii clubul Mountain Beach. În timpul zilei aici se poate face plajă, într-un spaţiu unde accesul este cu plată, iar în serile de week-end se organizează concerte de muzică electronică unde sunt invitaţi DJ din ţară. 

Iubitorii de muzică folk sau rock sunt răsfăţaţi în Piatra Neamţ cu seri deosebite la Pub Kilometrul 0, din Piaţa Ştefan cel Mare, vis-à-vis de Teatrul Tineretului. În zilele în care sunt organizate concerte, pentru a avea acces este indicat să se facă rezervare de locuri la masă.   

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite