Bacalaureat 2011: Numărul contestaţiilor egal cu al promovaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 18 % dintre candidaţii care au dat sesiunea de toamnă a Bacalaureatului  de toamnă au contestat rezultatele. Recorectarea lucrărilor din Bistriţa-Năsăud se vor face în Zalău, iar rezultatele sunt aşteptate în 7 septembrie

251 de candidaţi din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului au contestat nota obţinută. Lucrările acestora au fost trimise deja pentru recorectare în judeţul Sălaj , iar rezultatele vor fi publicate în 7 septembrie. La ultima sesiune din 1407 candidaţi doar 245 au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. Înainte de contestaţii, procentul de promovabilitate a examenului de bacalaureat august-septembrie 2011 în judeţul Bistriţa-Năsăud  este de 17,41 %,  mai mic faţă de anul trecut când procentul  era de 25,3 %.

 Saltul de la  4 la 9,50

Cea mai mare notă la sesiunea din toamnă a fost de 8,98 şi a fost obţinută de o absolventă de la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu, Mihaela Damaris Sighiartău. Notată cu 10 la istorie la sesiunea din vară, absolventa a picat prima sesiune din cauza geografiei, unde a luat nota 4. La examenul de acum câteva zile aceeaşi candidată a obţinut la geografie 9,50.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite