Aparatură şi mobilier de aproape un milion de lei pentru ambulatoriul spitalului din Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul reabilitării ambulatoriului din Năsăud care a început toamna aceasta cabinetele medicale vor fi dotate şi cu aparatură şi mobilier noi, în valoare de aproape un milion de lei.

2,8 milioane de lei au fost alocaţi pentru reabilitarea şi modernizarea ambulatoriului din Năsăud din fonduri europene. Lucrările au debutat la începutul acestei toamne şi includ reabilitarea interioarelor şi faţadelor clădirii precum şi instalaţiile termice şi electrice.

Se preconizează că reabilitarea va creşte gradul de sănătate al pacienţilor, gradul de siguranţă al personalului medical, precum şi a capacităţii de investigare şi diagnosticare.

Modernizarea include şi dotarea cabinetelor din cadrul policlinicii cu aparatură şi mobilier noi. Doar pentru acestea s-au alocat aproape un milion de lei. Vor fi dotate cu aparatură medicală cabinetele de oftalmologie, ORL, Chirurgie, Ortopedie, Pediatrie, Interne, Reumatologie, Neurologie, BFT, Planificare Familială, Ortopedie Infantilă sau Cardiologie.

La acestea se vor adăuga nu mai puţin de 70 de dulapuri pentru fişiere, 16 canapele pentru consultaţii sau 16 măsuţe pentru instrumentar. Lucrările de modernizare ar trebui să fie finalizate în maxim 6 luni.

Vă mai recomandăm:

FOTO Spitalul Judeţean de Urgenţă sărbătoreşte 40 de ani de la înfiinţare

Datoriile spitalului din Năsăud sunt cauzate de managementul prost crede şefa CJAS BN

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite