Animaţie despre voluntariat, născută dintr-un workshop susţinut de doi graficieni la Tăşuleasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20 de tineri au avut ocazia să înveţe cum se realizează o animaţie alături de artista franceză Claire Fouquet şi de graficianul clujean Răzvan Anton. Cele două săptămâni de workshop s-au materializat într-o animaţie despre voluntariat.

Graficianul Răzvan Anton din Cluj şi artista Claire Fouquet din Franţa au petrecut două săptămâni cu aproape 20 de tineri, care au avut şansa să înveţe să facă animaţii, în cadrul unui inedit workshop.

Munca tinerilor s-a materializat într-o animaţie simpatică de cinci minute despre voluntariat, asta în ciuda faptului că niciunul dintre voluntarii participanţi nu are pic de experienţă în domeniu.

„Deosebit a fost nu doar contextul, tema şi faptul că cei doi au lucrat la diverse universităţi prestigioase, ci şi faptul că aceştia au lucrat cu voluntari Tăşueasa Social care nu au avut experienţă în animaţie, desen sau artă. Ceea ce a ieşit din mâna lor este dovada faptului că „unde-s mulţi puterea creşte” şi unde aceştia „mulţi” mai şi lucrează cu drag împreună, pot ieşi minuni”, precizează reprezentanţii Tăşuleasa Social.

Acesta nu este singurul workshop de care au avut parte voluntarii de la Tăşuleasa Social, de curând asociaţia organizând şi unul de construit arcuri tradiţionale.Vă mai recomandăm:

Poteca Maria Theresia, drum istoric refăcut în Munţii Călimani

Zonă de neratat: Pădurea Pedagogică de la Tihuţa, locul unde ecologia şi biologia se învaţă pe viu

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite