Adolescenta violată într-o livadă şi-a retras plângerea făcută împotriva agresorului său după ce cei doi s-ar fi „împăcat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei de 17 ani care ar fi fost violată în urmă cu o zi într-o livadă de la marginea localităţii Dumitriţa. Reprezentanţii poliţiei spun că tânăra şi-a retras plângerea după ce s-ar fi „împăcat” cu agresorul.

Miercuri, o adolescentă de 17 ani a ajuns la spital cu lovituri în zona feţei şi nu numai după ce ar fi fost violată, bătută şi ameninţată de către un cunoscut în timp ce se afla la cules de cireşe într-o livadă de lângă localitatea Dumitriţa, unde şi locuia cu iubitul său.

Tânăra a susţinut în urmă cu o zi că ar fi fost legată cu o funie şi abuzată sexual, reuşind să scape într-o clipă de neatenţie a agresorului, pe când se pregătea un alt cunoscut să o violeze.

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii poliţiei bistriţene susţin că cei doi bărbaţi care ar fi agresat-o pe tânără au fost identificaţi şi duşi la audieri. Cel care ar fi abuzat-o sexual pe adolescentă este un tânăr de 22 de ani din Dumitriţa.

„Ulterior, persoana vătămată şi-a retras plângerea prealabilă, formulată împotriva tânărului, în vârstă de 22 de ani, ca urmare a împăcării cu acesta. Întreg probatoriul existent a fost prezentat procurorului competent, urmând a se pronunţa o soluţie legală”, explică reprezentanţii poliţiei bistriţene.Vă mai recomandăm:

Doi pedofili au fost reţinuţi după ce au batjocorit timp de un an un băiat de 5 ani. Acesta era fiul unuia dintre agresori

Acuzaţii de viol la o petrecere organizată pentru Super Bingo Metropolis, emisiunea Antenei 1

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite