O tânără de 17 ani a fost violată, bătută şi ameninţată cu cuţitul într-o livadă din localitatea bistriţeană Dumitriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata a fost violată, bătută şi ameninţată cu cuţitul de doi cunoscuţi FOTO: Shutterstock
Fata a fost violată, bătută şi ameninţată cu cuţitul de doi cunoscuţi FOTO: Shutterstock

O tânără de 17 ani a fost violată miercuri dimineaţa într-o livadă din localitatea bistriţeană Dumitriţa de un bărbat. Aceasta a fost şi bătută de agresor şi ameninţată cu cuţitul. Adolescenta a reuşit să scape din mâna violatorului într-o clipă de neatenţie a acestuia.

Potrivit bistriţeanul.ro, incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, într-o livadă de la marginea localităţii Dumitriţa. Tânăra de 17 ani a mers cu un vecin la cules de cireşe în livada cu pricina, când, în faţă i-a apărut un bărbat cu o funie în mână.

Ajutat chiar de vecinul care o însoţea, bărbatul a imobilizat-o cu funia, a lovit-o în zona abdomenului şi peste faţă şi a ameninţat-o cu cuţitul. Unul dintre bărbaţi a violat-o pe tânără, iar când cel de-al doilea a dezlegat-o şi a încercat să o abuzeze şi el, adolescenta a profitat de un moment de neatenţie şi a fugit.

Cei doi au urmărit-o, însă s-au oprit când s-a apropiat de sat. Se pare că adolescenta îl cunoaşte şi pe cel care a abuzat-o, nu doar pe vecinul cu care se pare a mers de nenumărate ori la cules de cireşe, fără să se întâmple nimic.

Deşi fata a depus plângere la poliţie, agresorii sunt încă liberi, cel puţin până când poliţiştii adună suficiente probe care să susţină varianta adolescentei.



Vă mai recomandăm:

Acuzaţii de viol la o petrecere organizată pentru Super Bingo Metropolis, emisiunea Antenei 1

Doi pedofili au fost reţinuţi după ce au batjocorit timp de un an un băiat de 5 ani. Acesta era fiul unuia dintre agresori

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite