Actorul Adrian Titieni a renunţat la candidatura la Primăria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai bine de lună după ce a fost anunţat ca şi candidat din partea PNL, actorul şi fostul şef al UNATC a renunţat la candidatură. Acesta şi-a motivat decizia cu faptul că angajamentele şi contractele îl împiedică să participe la activităţile specifice agendei electorale.

PNL Bistriţa-Năsăud a rămas fără candidat la Primăria Bistriţa, la mai bine de o lună după ce l-a anunţat şi validat. Cel care trebuia să candideze la Primăria Bistriţa era actorul Adrian Titieni originar din municipiu, care, se pare, s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Zvonuri despre retragerea sa au circulat încă din weekend, însă abia miercuri PNL Bistriţa-Năsăud a anunţat oficial.

„Domnia sa a ajuns la concluzia că multiplele contracte şi angajamente pe care le are în derulare atât ca profesor universitar la UNATC, cât şi în calitate de actor de teatru şi film, asumate înaintea acceptării candidaturii, îl împiedică să participe la activităţile specifice agendei electorale, cu frecvenţa şi mobilizarea pe care i-o solicită membrii PNL Bistriţa-Năsăud,” explică organizaţia judeţeană într-un comunicat de presă.

Formaţiunea politică a mai precizat că va desemna în cel mai scurt timp candidatul la funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Surse din interiorul partidului nu exclud posibilitatea ca pentru fotoliul de primar să se lupte din partea PNL o femeie. 

Vă mai recomandăm:

Actorul Adrian Titieni va candida din partea PNL pentru Primăria Bistriţa: Vreau să construiesc

Actorul Adrian Titieni, despre „jongleria” dintre teatru şi Primăria Bistriţa: „Să merg să joc în spectacole la Bucureşti e o absurditate”

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite