Un maramureșean a rămas fără mașină, după ce a refuzat să deschidă portbagajul în fața polițiștilor de frontieră VIDEO

0
Publicat:

Maramureșeanul de 49 de ani conducea un Audi A 5 Cabrio S line, când a fost oprit în trafic de către polițiștii de frontieră. Din păcate pentru el, întâlnirea cu oamenii legii nu a decurs prea bine și mașina lui a fost indisponibilizată la sediul ITPF Sighetu Marmației.

mașina a fost indisponibilizată FOTO ITPF Sighetu Marmației
mașina a fost indisponibilizată FOTO ITPF Sighetu Marmației

Mai precis, bărbatul a refuzat să deschidă porbagajul la solicitarea polițiștilor de frontieră, menționând că este defect și că nu se poate deschide.

Porbagajul era plin cu țigări de contrabandă  FOTO ITPF Sighetu Marmației
Porbagajul era plin cu țigări de contrabandă FOTO ITPF Sighetu Marmației

Colegii noștri i-au solicitat conducătorului auto să deschidă portbagajul, moment în care acesta a devenit agitat și le-a spus polițiștilor de frontieră că sistemul de deschidere nu funcționează. S-a luat măsura conducerii persoanei și a autovehiculului la sediul instituției, în vederea efectuării unui control amănunțit”, arată Poliția de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației.

La sediul ITPF, șoferul a deschis portbagajul folosind un buton improvizat care se afla în partea stângă a banchetei din spate, sub un element din piele.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete de țigări de proveniență Duty Free, în valoare de 46.800 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar autoturismul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării verificărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, mai arată ITPF Sighetu Marmației.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite