10 lucruri furate de actori din studiouri. Cum au dispărut din recuzită ciocanele lui Thor sau ochelarii lui Harry Potter

0
0
Actorul principal a furat mai multe dintre ciocanele lui Thor FOTO: buzzfeed.com
Actorul principal a furat mai multe dintre ciocanele lui Thor FOTO: buzzfeed.com

Nu puţini sunt actorii care au plecat acasă cu obiecte din recuzita studiourilor în care au turnat filme. Printre obiectele care au dispărut se numără ciocanele lui Thor sau ochelarii lui Harry Potter.

Actorii din serialele şi filmele celebre par să se fi ataşat de unele obiecte folosite în studiourile de filmare. Mai mult, aceştia nu au ezitat să plece acasă cu parte din aceste obiecte. Printre cele mai neobişnuite obiecte cu care actorii au mers acasă se numără lenjerie intimă, covoare, ciocane sau ochelari. Buzzfeed.com prezintă cele mai neobişnuite lucruri furate de actori din recuzită, după sau în timpul filmărilor:

- Se pare că Chris Hemsworth, actorul principal din Thor şi Avengers a plecat acasă cu mai multe ciocane folosite la filmări. Se spune că acesta ar păstra unul chiar şi în baia locuinţei sale.

- Kristen Stewart ar fi furat inelul de logodnă al Bellei din The Twilight Saga: Breaking Dawn. De asemenea, aceasta a mai furat un inel pe care Bella l-ar fi primit în film de la mama sa.

urat din studio buzzfeed.com 2

Kristen Stewart a plecat acasă cu inelul de logodnă al Bellei din The Twilight Saga FOTO: Buzzfeed.com

- Sandra Oh, care a jucat rolul Cristinei din Gray`s Anatomy a furat covorul din apartamentul său şi al lui Owen din serial. Aceasta l-ar fi pus chiar în camera sa de zi.

- Jannifer Lawrence ar fi furat geaca de vânătoare şi cizmele personajului Katniss pe care l-a jucat în Hunger Games.

urat din studio buzzfeed.com 3

Mai mulţi actori au plecat acasă cu elementele vestimentare ale personajelor jucate. Este şi cazul lui Jennifer Lawrence din Junger Games FOTO: Buzzfeed.com

- Chris Pratt ar fi plecat acasă cu geaca lui Lord Star din „Guardian`s of the Galaxy”. Acesta a spus că a luat geaca tocmai pentru a putea interpreta personajul atunci când vizita copii bolnavi în spitale.

- Daniel Radcliffe a luat ochelarii lui Harry, din prima serie Harry Potter.

- După ce s-a terminat filmarea la ultimul sezon din Game of Thrones, Maisie Williams a plecat acasă cu una dintre jachetele Aryei Stark.

- Dakota Johnson a furat lenjeria intimă a Anastasiei din Fifty Shades of Grey.

- Ryan Reynolds a plecat acasă cu costumul personajului principal din Deadpool.

- Andrew Garfield a plecat acasă cu unul dintre costumele lui Spider Man din The Amazing Spider-Man 2.

Vă mai recomandăm:

Un artist a creat finaluri „triste“ la cele mai celebre filme Disney. Cum arată Mica Sirenă

FOTO Cum arată cele mai originale costume de Halloween: de la pasărea mutantă la câinele deghizat în bestie

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri