Un artist a creat finaluri „triste“ la cele mai celebre filme Disney. Cum arată Mica Sirenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un artist s-a folosit de creativitatea şi cunoştinţele sale pentru a transforma finalul pozitiv şi fericit al filmelor Disney într-unul trist. Acesta a confruntat personaje precum Winnie Poh, Mica Sirenă, 101 Dalmaţieni cu probleme reale precum poluarea, defrişările necontrolate sau abuzul animalelor.

Artistul Jeff Hong a făcut un exerciţiu ilustrat foarte interesant, care are în centru personajele sale preferate din filmele Disney. Acesta, însă, nu aveau parte de final fericit, ci de dramele şi problemele oamenilor normali.

Practic artistul a vrut să facă oamenii mai conştienţi cu privire la probleme reale precum poluare, defrişările necontrolate, abuzul animalelor, drogurile sau obsesia cu propria imagine. 

Printre personajale luate în calcul se numără Pinocchio, Elsa, 101 Dalmaţieni, Winnie Poh, Mica Sirenă, Dumbo sau Bambi. 

Astfel, Pinocchio este înfăţişat într-o zonă urbană, în faţa unui zid umplut cu graffiti, iar Elsa este pe o bucăţică de gheaţă, în timp ce totul în jur s-a topit. 

Imagine indisponibilă

Pinocchio este în faţa unui zid cu graffiti FOTO: disneyunhappilyeverafter.tumblr.com

Imagine indisponibilă

Elsa este afectată de încălzirea globală FOTO: disneyunhappilyeverafter.tumblr.com

Căţeii din 101 Dalmaţieni sunt închişi în cuşti pentru animale, iar Winnie Poh este în mijlocul unei păduri ce a fost defrişată necontrolat. Mica Sirenă este şi ea plină de mizerie, pe o plajă poluată. 

Imagine indisponibilă

Căţeii din 101 Dalmaţieni sunt închişi în cuşti FOTO: disneyunhappilyeverafter.tumblr.com

Imagine indisponibilă

Winnie Poh este în mijlocul unei păduri ce a fost defrişată FOTO: disneyunhappilyeverafter.tumblr.com

Sursă: disneyunhappilyeverafter.tumblr.com

Vă mai recomandăm:

VIDEO Desenele animate ruseşti, mai tari decât Tom&Jerry. Au depăşit 1 miliard şi jumătate de vizualizări pe Youtube

Studiile care arată pericolele ascunse în desenele animate. „Violenţa vizionată de copii la TV poate contribui la dezvoltarea de comportamente agresive“

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite