Zi de foc pentru pompierii maramureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru stingerea mai multor incendii Foto: Arhivă
Pompierii au intervenit pentru stingerea mai multor incendii Foto: Arhivă

Ultimele 24 de ore au adus pompierilor maramureşeni nu mai puţin de cinci intervenţii. Aceştia au fost nevoiţi să intervină pentru lichidarea mai multor incendii, care au provocat daune însemnate.

La ora 14.52, dispeceratul ISU Maramureş a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la podul unei locuinţe din localitatea Posta, Remetea Chioarului. La faţa locului s-au deplasat militarii Punctului de Lucru Şomcuta Mare, care au lichidat incendiul împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Flăcările au distrus acoperişul din lemn pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, 100 de metri pătraţi de tavan din lemn şi trei geamuri. La ora 17.32, prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu de vegetaţie uscată în Seini. Incendiul a fost lichidat de militarii băimăreni în colaborare cu S.V.S.U. Seini. Au ars circa 0,8 ha de vegetaţie uscată.

Ultima intervenţie a fost tot a militarilor băimăreni, care au intervenit la lichidarea unui incendiu pe strada Turbinei din Baia Mare. Flăcările au distrus 12 metri pătraţi din acoperişul unei spălătorii auto.

În aceeaşi zi, atât militarii Pichetului Târgu Lăpuş, cât şi cei ai Gărzii de Intervenţie Fărcaşa au efectuat transporturi de apă menajeră pentru şase, respectiv trei grupuri de locuinţe.

Incendiu puternic la un depozit de lână din Maramureş

Peste 10 apartamente, afectate de un incendiu într-un bloc din Baia Mare

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite