Peste 10 apartamente, afectate de un incendiu într-un bloc din Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a afactat 14 apartamente Foto: Arhivă
Incendiul a afactat 14 apartamente Foto: Arhivă

Sâmbătă, la ora 02.24, dispeceratul ISU Maramureş a fost anunţat, prin intermediul numărului unic pentru urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu, la o uscătorie a unui bloc, de pe strada Păltinişului din Baia Mare. În urma acestui incident 14 apartamente au fost afectate, din care doar 5 erau asigurate.

La faţa locului s-au prezentat militarii din cadrul Detaşamentului de Pompieri „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, cu două autospeciale. Ajunşi la locul intervenţiei, militarii au costatat că uscătoria fusese transformată în spaţiu de locuit. Proprietarul locuinţei a suferit arsuri minore la nivelul feţei şi al gâtului şi a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. De asemenea, flăcările au distrus toate bunurile din locuinţă, instalaţiile electrice, de gaz şi de alimentare cu apă ale scării blocului.

Incendiul a fost stins, însă incendiul a provocat pagube însemnate. Peste 10 apartamente au suferite deprecieri, majoritatea proprietarilor spunând că nu au asigurate locuinţele.

Incendiu violent în Maramureş. Un pompier a fost rănit

VIDEO Incendiul de pe vârful Toroioaga s-a reactivat. 12 hectare de teren au fost   afectate până acum

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite