VIDEO Un tir plin cu ţigări, depistat în Sighet de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tir cu mobila ticsit de tigari ucrainene FOTO:ijpfmm.ro
Tir cu mobila ticsit de tigari ucrainene FOTO:ijpfmm.ro

Un tir plin cu ţigări a fost depistat de către poliţiştii de frontieră sigheteni pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei în timpul unor acţiuni de control. La volan se afla un şofer din Cluj.

Tir-ul marca Iveco a fost depistat în noaptea de 11 spre 12 mai de către un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmaţiei, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un tir la volanul căruia se afla Ioan O., de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj.

"Din actele prezentate la control de către conducătorul auto reieşea faptul că acesta transporta componente de mobilier. Având suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit în semiremorca autotrenului, ocazie cu care au fost descoperite, printre marfa transportată, mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

TIR-ul, conducătorul auto şi ţigările au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde s-a procedat la inventarierea coletelor rezultând cantitatea de 24.930 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană", a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei. 

În acest6 moment, potrivit informaţiilor furnizate de către Poliţia de Frontieră, şoferul tirului este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 222.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării. Tir-ul şi remorca acestuia au fost indisponibilizate la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Citeste si: Elena Udrea, încă un deţinut care dă statul în judecată la CEDO. Ce a afectat-o cel mai tare în perioada de detenţie şi ce şanse are să câştige procesul

Descinderi la Opera Naţională într-un dosar privind achiziţii făcute de instituţie. "Niciun angajat al Operei nu a fost reţinut"

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite