VIDEO Un minor a murit strivit de planşeul unei foste clădiri miniere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident tragic a avut loc vineri, în localitatea Nistru, unde un băiat în vârstă de doar 15 ani a murit după ce planşeul unei clădiri a picat peste el. Din păcate, echipele de intervenţie nu au putut face nimic pentru salvarea minorului.


Incidentul a avut loc vineri dupămasă, când copilul împreună cu alte persoane se aflau în zonă pentru a sustrage fier vechi. din clădirea dezafectată din zona “11 Mai”. Din cauza manevrelor pe care le-au facut, planşeul clădirii s-a prabuşit, astfel că tânărul a rămas sub ruine până la intervenţia echipajelor ISU. „După cum aţi văzut şi dumneavoastră intervenţia a fost deosebit de dificilă pentru că această construcţie se putea oricând prăbuşi inclusiv pe salvatori, din acest motiv a trebuit să aducem un utilaj specializat care a reuşit să elibereze trupul neînsufleţit al  copilului” a declarat Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

La faţa locului s-a deplasat şi primarul localităţii Tăuţii Măgherăuş, care a arătat că principalii vinovaţi sunt reprezentanţii companiei Remin, cei care deţin clădirea, pentru că în repetate rânduri acesta a solicitat preluarea clădirilor pentru reabilitare, însă nimeni nu a dat curs cerinţelor sale.  „Ăştia de la Remin sunt nişte nemernici ordinari. Am cerut să ne dea nouă clădirile să le salvăm, dar nu au vrut. Au datorii la noi de 17 miliarde de lei vechi. Din păcate, şi vă rog presa să ne ajutaţi că fără presă nu ştiu dacă vom reuşi, Reminul această companie de nemernici. Le spun nemernici pentru că pentru voi golanilor de la Remin au murit minerii şi acum mor şi copiii lor pentru că sunteţi nişte derbedei ordinari care staţi pe nişte salarii mari şi trebuie să pierdem vieţi ca să putem face ceva” a declarat Anton Ardelean.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite