VIDEO O elevă de 14 ani a ajuns la spital cu splina şi pancreasul distruse după o bătaie la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O băimăreancă a ajuns la spital cu splina şi pancreasul  distruse rupte după o bătaie care a avut loc într-o pauză. Incidentul s-a petrecut la Şcoala 11 din Baia Mare.

UPDATE Directorul Şcolii nr. 11 din Baia Mare a recunoscut că incidentul a avut loc în data de 10 noiembrie în pauza mare de la ora 10:00 în clasa  a VII-a C unde doi elevi, colegi de clasă, o fată şi un băiat, au avut o altercaţie. 

"Fata a aruncat elevului penarul la coşul de gunoi, după care s-a iscat o altercaţie între cei doi copii. Băiatul a lovit-o cu pumnul se pare că de două ori pe fată în abdomen şi cu genunchiul. 

Profesorii de serviciu care erau acolo nu au sesizat incidentul, pentru că a durat foarte puţin totul. Nici copiii nu au alertat profesorii de servici. În ora următoare profesoara care se afla la clasă a constatat că eleva nu se simţea foarte bine, s-a cerut la baie, a sunat-o pe mama 

fetei, nu a răspuns, fetiţa cerând să plece acasă. 

Dacă era cabinet medical în şcoală ceream să o trimitel la cabinet, dar noi suntem arondaţi la Circumscripţia de care apaţin mai multe şcoli şi nici profesoara nu şi-a dat seama că ar fi ceva grav", a declarat directorul unităţii şcolare. 

Fata a ajuns în cele din urmă acasă cu o altă colegă, care a şi confirmat că mama fetei agresate era acasă. În jurul orei 17:00 fata agresată a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare, pentru ca la ora 23:00 să fi fost operată de medicii Judeţeanului. 

"Culmea este că elevul respectiv nu are niciun fel de abateri, fiind printre cei mai cuminţi din clasă. Ne-a surprins pe toţi această atitudine a lui. S-au luat măsuri de cercetare a abaterii care a avut loc şi vom lua măsuri pentru sancţionarea celor vinovaţi" a adăugat  directorul Şcolii nr. 11 Nicolae Iorga Baia Mare, Coros Mihai.  

O altercaţie s-a produs intre un baiat si o fata s-au luat la bătaie într-o pauză. Băiatul a lovit-o pe fata în abdomen, rupându-I splina şi pancreas. Inspectoratul Şcolar refuză să dea detalii despre incident, ţinând să arate ca este o anchetă în curs. Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Citeste si: Opţional de fotbal pentru elevi, din şcoala primară până la liceu, de anul viitor

12.000 de elevi de liceu, învăţaţi cum să fie antreprenori pe bani europeni

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite