VIDEO Decoruri personalizate, dantelă şi aranjamente multicolore, trendul anului 2014 în materie de nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai noi tendinţe au fost prezentate în Baia Mare Foto: Adevărul
Cele mai noi tendinţe au fost prezentate în Baia Mare Foto: Adevărul

Târgul de nunţi ce a avut loc în incinta Gold Plaza a fost o adevărată întâlnire a celor mai pricepuţi şi talentaţi oameni din domeniu. Cameramani, fotografi, rochii de mireasă, costume de mire, decoruri sau chiar locaţia unei nunţi de vis sunt doar câteva dintre aspectele cu care viitorii miri s-au putut familiariza.

De la machiaj, ţinută, locaţie şi până la verighete sau mărturii, ultimul târg de nunţi ce s-a desfăşurat în Baia Mare a pus la dispoziţia viitorilor miri toate aspectele care i-ar putea interesa pentru o nuntă de vis. Rochii de mireasă cu dantelă fină şi broderie, sunt recomandările designerilor pentru anul 2014, iar stilul vintage promite să fie şi anul acesta un adevărat trend. 

În ceea ce priveşte locaţia, începând de anul acesta, cei interesaţi vor avea posibilitatea, pe lângă clasicele localuri, să aleagă să îşi organizeze nunta în stil american, în cort. Înconjuraţi de un peisaj de vis, reprezentanţii unui complex turistic din Maramureş vor deschide din lună martie cortul ce va permite organizarea de petreceri uşor ieşite din comun. 

Tot o noutate în materie de nunţi sunt firmele care ajută la planificare şi organizarea evenimentului. Proaspăt intrate pe piaţa locală, acestea par să fie un real succes, în special datorită faptului că sunt un real ajutor pentru viitorii miri. 

În materie de decor, designerii recomandă decoruri personalizate, amintind rozul este culoare anului. Totuşi, este bine de avut în vedere că decoraţiunile şi nuanţele preferate trebuie să fie în ton cu arhitectură şi coloritul sălii în care se va desfăşura evenimentul.

VIDEO Vasile Blaga şi Andreea Paul Vass au fost la o nuntă în Maramureş. Elena Udrea şi preşedintele României nu au mai venit

FOTO Tradiţii de sute de ani respectate şi azi la nunţile din Maramureşul Istoric

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite