VIDEO Vasile Blaga şi Andreea Paul Vass au fost la o nuntă în Maramureş. Elena Udrea şi preşedintele României nu au mai venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capii PDL-ului sunt aşteptaţi astăzi în Maramureş, unde au fost invitaţi să participe la nunta fiului primarului din comuna Coroieni. La acest eveniment au fost chemaţi preşedintele României, Traian Băsescu, fostul ministru Elena Udrea, actualul preşedinte PDL, Vasile Blaga, şi primarul Clujului, Emil Boc.

UPDATE Chiar dacă socrul mare, primarul localităţii Coroieni a aşteptat până la cele mai târzii ore vizita Elenei Udrea şi a preşedintelui României, Traian Băsescu, cei doi nu au mai ajuns. Potrivit organizatorilor, fostul ministru nu s-a mai întors din Cluj, deşi a spus că va face tot posibilul să ajungă. 

Nunta a durat până la orele dimineţii, iar cei prezenţi au spus că a fost un eveniment foarte reuşit. În ceea ce-i priveşte pe cei doi mari absenţi ai zilei, atât nuntaşii cât şi familia a spus că se aşteptau să ajungă măcar la orele serii. Chiar şi preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man, a afirmat că se aştepta ca Traian Băsescu să ajungă în Maramureş 
 

La nunta de ieri au fost prezenţi aproximativ 750 de invitaţi, printre care au fost şefii PDL pe plan naţional şi local, parlamentari şi diferiţi directori de instituţii.

UPDATE 20.24

Vasile Blaga a plecat în urmă cu 5 minute de la nuntă, iar organizatorii au început să pregătească o masă. Unii invitaţi au spus că masa ar fi pregătită pentru preşedinte.

UPDATE 17.20 Andreea Paul Vass a plecat de la nuntă după 40 de minute. Nuntaşii spun că Elena Udrea a anunţat că va ajunge mai târziu, deoarece a fost nevoită să meargă până la Cluj.

UPDATE 15.34 Primele persoane importante din PDL care au ajuns la nuntă sunt Vasile Blaga, preşedintele partidului, şi Andreea Paul Vass. Pe lângă obişnuitele urări de bine, cei doi nu au dat nicio declaraţie despre eventualele excluderi care vor fi făcute în PDL.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Traian Băsescu ar fi promis primarului din Coroieni că va lua parte la nunta celor doi tineri, după ce primarul maramureşean a participat, în urmă cu un an, la nunta Elenei Băsescu. Cu toate acestea, până în acest moment, preşedintele nu şi-a confirmat prezenţa. La fel este şi cazul preşedintelui PDL, Vasile Blaga, care la rândul său ar fi spus că va ajunge în Maramureş în această după-amiază. 

Singura persoană care a confirmat este fostul ministru, Elena Udrea, care se pare că a ajuns în Maramureş în urmă cu o zi. Mai mult, câţiva membrii PDL au arătat că primarul Gavril Ropan ar fi prieten cu Elena Udrea şi că maramureşeanul este văzut cu ochi buni de conducerea centrală PDL, dat fiind faptul că este unul dintre cei mai longevivi primari PDL. Nunta lui Mihai Ropan şi a Oanei Boga va avea loc astăzi, 2 iunie, în apropiere de Baia Mare.
 

Citeşte şi:

VIDEO Motivul pentru care Traian Băsescu a venit în Maramureş. A murit cel care i-a prezis că va conduce România

EBA - nuntă de vis cu huiduieli

 

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite