VIDEO Beat criţă, un şofer a fugit 55 de kilometri la volanul maşinii cu poliţiştii pe urme. Cum s-a sfârşit cursa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a fost lăsat în intersecţie de către şoferul beat. FOTO: Captură Video
Poliţistul a fost lăsat în intersecţie de către şoferul beat. FOTO: Captură Video

Un şofer beat criţă a fost depistat pe străzile din municipiul Baia Mare, dar poliţiştii au reuşit să îl oprească doar după o distanţă de 55 de kilometri.

Un echipaj de poliţie, aflat la intersecţia străzilor Gheorghe Şincai cu strada Culturii din Baia Mare, l-a observat pe şoferul unui autoturism marca Audi că este staţionat de-a curmezişul. Încercând să vadă ce s-a întâmplat, unul dintre poliţişti a coborât din autospecială. Chiar a vorbit câteva cuvinte cu şoferul, care a deschis geamul de la portieră. În momentul în care la semafor s-a făcut culoarea, conducătorul auto a demarat în trombă, lăsându-l pe poliţist în intersecţie. 

Întreaga scenă a fost surpsinsă de o cameră amplastaă pe bordul unei maşini care se afla în intersecţie la momentul respectiv. 

Oprit după 55 de kilometri

Poliţiştii rutieri au luat-o pe urmele şoferului şi au reuşit să îl oprească în trafic în comuna Călineşti, o localitate situată la o distanţă de 55 de kilometri de Baia Mare. Şoferul, în vârstă de 30 de ani, este originar din Timişoara. 

„Este adevărat că ne aflăm în sezonul vinului fier, dar dacă alegem să consumăm alcool, să optăm pentru varianta de a fi pasager sau pieton! Alcool la volan a produs multe tragedii în trafic. Ieri, 12 decembrie, poliţiştii au depistat un şofer care conducea în stare avansată de ebrietate, înaine de a provoca un accident. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din Timişoara, care conducea autoturismul pe raza localităţii Călineşti, cu o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Imagini cameră de bord. Sursă Video: baiamare24.ro

Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

Citeşte şi

Fenomenalul ciobănesc german care a prins un criminal periculos de Satu Mare: „Este cel mai bun câine de urmă al Poliţiei Române“

Tâlhărie în Maramureş. Trei hoţi i-au legat pe membrii unei familii şi au fugit cu banii găsiţi în casă

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite