Un pensionar din Baia Mare, la un pas de moarte din cauza unei căzături pe pârtia de schi de la Şuior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidente la schi in luna martie FOTO:Arhiva
Accidente la schi in luna martie FOTO:Arhiva

Un bărbat de 63 de ani din Baia Mare, care a căzut pe pârtia de schi de la Şuior, s-a aflat la un pas de moarte. Victima a fost salvată de jandarmii montani în acest final de săptămână.

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior , aflându-se în serviciul de patrulare pe pârtia Şuior 2, au observat o persoană căzută  la o distanţă de apoximativ 6 metri  de pârtie. Aceasta acuza dureri puternice în zona capului. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de 15 martie. 

Împreună cu reprezentanţii Salvamont, jandarmii montani au acordat primul ajutor persoanei accidentate. Este vorba despre o persoană în vârstă de 63 ani din Baia Mare. 

După imobilizare, acesta a fost coborât  la baza pârtiei cu akia, de unde a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul judeţean de Urgenţă Constantin Opriş din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Citeste si: FOTO Sistemul 112, încă o dovadă de incompetenţă: accident grav la schi în Durău, salvamontiştii au intervenit fără să fie anunţaţi din dispecerat

Accidente pe pârtiile de schi din Maramureş. Distracţie cu finalizare pe patul de spital

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite