Un BMW X6 de 22.500 euro, înmatriculat în două ţări, depistat la frontiera Sighet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bolid de 22.500 euro a fost confiscate recent de către poliţiştii de frontier din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighet întrucât figura cu două serii de şasiu şi era înmatriculat în două ţări. La volanul BMW-ului X6 se afla o femeie care a declarat oamenilor legii că nu ştia despre aceste lucruri.

Potrivit declaraţiilor făcute de către purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu, în data de 4 octombrie la Punctul de Trecere a Frontierei Sighet s-a prezentat pentru a ieşi din ţară  Maria A., cu dublă cetăţenie maghiară şi ucraineană,  în vârstă de 29 de ani.

“Femeia conducea un autoturism marca BMW X6, cu număr de înmatriculare specific Cehiei. La efectuarea formalităţilor pentru a ieşi din România poliţiştii de frontieră au constatat faptul că seria de şasiu prezintă modificări fapt pentru care s-a trecut la efectuarea unui control amănunţit.

Totodată, în verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul figura cu altă serie de şasiu, dar şi că este înmatriculat în Slovenia. Femeia a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul figurează cu o altă serie de şasiu sau înmatriculat în altă ţară.

Maşina, în valoare de aproximativ 22.500 euro, a fost indisponibilizată la sediul STPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor”,  a declarat Radu Lungu.

Femeia este acum cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, conform Codului Penal.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite