Coliziune frontală între un BMW şi un Audi pe un drum naţional din Brăila. Şase oameni au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO adevaru.ro
FOTO adevaru.ro

O coliziune frontală între două autoturisme, produsă pe DN 23, între localitatea Muchea şi municipiul Brăila, s-ar fi putut solda cu un adevărat carnagiu. Şase oameni au fost răniţi, dar toţi au scăpat cu viaţă. În ciuda impactului foarte puternic, cele două maşini implicate – un BMW şi un Audi n-au fost atât de avariate încât să le pună viaţa în pericol.

Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 12.30. Brăileanul Marian L., 46 de ani, care conducea autoturismul BMW, dinspre Focşani spre Brăila, a pătruns pe contrasens, la scurt timp după ce a trecut de localitatea Muchea, şi a tamponat frontal autoturismul marca Audi, condus de Fănel U., din Brăila, lângă care se mai aflau patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 37 de ani.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, reiese că şoferul din BMW ar fi adormit la volan, pe fondul oboselii. În urma impactului extrem de puternic a rezultat vătămarea corporală a şoferilor şi a patru pasageri din autoturismul care circula regulamentar, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul de 46 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Unul dintre cei răniţi, Niculae D., de 28 de ani, a fost preluat de un elicopter de la SMURD Galaţi şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean "Sf. Apostol Andrei". La spital au mai ajuns Marian G., de 25 de ani, Cristinel T., de 37 de ani, şi Cornel I., de 33 de ani, toţi aflându-se în Audi. La locul evenimentului rutier au mers 3 ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila, dintre care una cu medic, şi alta de la SMURD Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite