Un bărbat și-a dat foc în fața Tribunalului Maramureș. Jandarmii au sărit imediat să-l salveze VIDEO

0
Publicat:

Jandarmii aflați în serviciu de pază la Palatul de Justiție din Baia Mare anunță că un bărbat și-a dat foc chiar pe scările instituției. Ei au intervenit rapid pentru a-l salva pe bărbat.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Maramureș, jandarmii care se aflau în serviciul de pază la Palatul de Justiție din Baia Mare au ieșit pe scări, unde l-au observat pe bărbatul care, își dăduse foc. Ei au arătat că doar cu puțin timp înainte, acesta le ceruse permisiunea să meargă la arhiva instituției.

Întrucât programul se terminase, jandarmii l-au sfătuit să vină în altă zi”, se arată în comunicatul remis presei. Aceștia au reușit să stingă în scurt timp, cu propriile mâini, flăcările care cuprinseseră hainele bărbatului.

Bărbatul a fost salvat de jandarmi
Bărbatul a fost salvat de jandarmi

Întrucât persoana era incoerentă în vorbire și emana un puternic miros de alcool, jandarmii au solicitat sprijin medical prin serviciul de urgență 112. Echipajul medical ajuns la fața locului a evaluat starea de sănătate a persoanei, după care aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Menționăm că bărbatul nu a suferit arsuri în urma incidentului”, se arată în document.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite