Un bărbat din Baia Mare a fost înjunghiat în plină stradă. Poliţiştii îi caută pe agresori | VIDEO

0
Publicat:

Joi seară, pe o stradă din oraşul Baia Mare, un bărbat a fost înjunghiat , fiind tăiat în zona gâtului de un grup de agresori. Victima a ajuns la spital, iar atacatorii s-au făcut nevăzuţi.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital. Sursă foto: captură video
Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital. Sursă foto: captură video

Potrivit IPJ Maramureş, aproape de ora 22 a serii de joi, 13 iunie, s-a primit un apel prin serviciul de urgenţă 112, prin care au fost înştiinţaţi despre faptul că pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului, relatează Agerpres.

„În această seară, la ora 21.59, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la faţa locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate”, a transmis IPJ Maramureş, prin purtătorul său de cuvânt.

Cum agresorii au dispărut de la faţa locului, poliţia face cerceări pentru identificarea şi prinderea acestora.

„La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite