Caz şocant în Bihor: un bărbat a fost înjunghiat în faţa unui magazin, autorul este căutat

0
0
Publicat:

Un bărbat din Bihor a ajuns la spital, în zorii zilei de sâmbătă, după ce a fost înjunghiat în faţa unui magazin din oraşul Aleşd. Autorul este căutat de poliţişti.

criminalist jpg

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-șef Alina Fărcuța, incidentul a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112.

„La data de 11 mai a.c., la ora 03.03, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au fost sesizați, în urma unui apel primit prin S.N.U.A.U. 112, de un echipaj de Ambulanță, că personalul medical a fost solicitat să intervină în localitatea Aleșd, județul Bihor, pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane, care prezenta plăgi provocate cu un obiect ascuțit”, a transmis sâmbătă comisarul-șef Alina Fărcuța. 

Din primele informaţii, incidentul s-a produs vineri seara, înainte de miezul nopţii. 

„În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, în seara de 10 mai a.c., în jurul orei 23.00, în timp ce bărbatul se afla în proximitatea unui magazin din localitatea de domiciliu, ar fi avut un conflict spontan cu o persoană necunoscută, în cadrul căruia ar fi fost agresat, cu un obiect ascuțit, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.  

Din fericire, viaţa victimei nu a fost pusă în pericol. 

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Poliției orașului Aleșd, sub supravegherea unui procuror. Ancheta a fost pornită pentru infracţiunea de lovire sau alte violențe. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite