Tone de deșeuri, scoase dintr-un apartament din Baia Mare. Două femei, evacuate odată cu deșeurile

0
Publicat:

Tone de deșeuri au fost găsite într-un apartament din Baia Mare, situat pe bulevardul Regele Ferdinand. Deșeirole prezintă un real pericol pentru sănătatea și siguranța publică.

Tine de deșeuri adunate în casă   FOTO Instituția Prefectului Maramureș
Tine de deșeuri adunate în casă FOTO Instituția Prefectului Maramureș

Au fost abilitate, prin ordonanță președințială, echipaje ale Poliției Locale, Inspectoratului de Poliție Județean, Serviciului de Ambient Urban, Direcției de Asistență Socială, Direcției de Sănătate Publică Maramureș și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au ajuns la fața locului.

Lucrătorii de la Seerviciul Ambient Urban evacuază imobilul de deșeuri și de alte obiecte care pot reprezenta un pericol. „În urma constatării, se estimează că în apartamentul cu două camere, în care locuiesc două femei, se găsesc tone de deșeuri”, transmite Insitituția Prefectului de Maramureș.

Deșeurile adunate în casă de cele două femei  FOTO Instituția Prefectului Maramureș
Deșeurile adunate în casă de cele două femei FOTO Instituția Prefectului Maramureș

Cele două locatare, mamă și fiică, în vârstă de 63, respectiv 27 de ani, au fost transportate cu Serviciul de Ambulanță la Spitatul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, urmând a le fi efectuată evaluarea pentru a stabili starea de sănătate a acestora. Ambele vor fi date în grija Direcției de Asistență Socială și a Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, până la punerea în siguranță a imobilului, prin debarasarea deșeurilor, dezinsecție, deratizare, igienizare, dezinfectarea și eliminarea oricărui risc care ar putea periclita sănătatea public”, mai transmite Instituția Prefectului.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite