Albanez condamnat pentru trafic de droguri în Italia, prins la Brăila. Cum a fost depistat bărbatul de către poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani,  a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii pentru trafic de droguri de mare risc.

Pe 7 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Brăila, împreună cu cei ai Inspectoratului General pentru Imigrări-Biroul Teritorial Brăila, au organizat o acţiune pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii. În plasa oamenilor legii a căzut un albanez, care era căutat de autorităţile italiene după ce a fost condamnat pentru trafic de droguri.

”Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat pe un cetăţean albanez, în vârstă de 33 de ani, ce era urmărit la nivel naţional şi internaţional. Autorităţile italiene au emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite