Satele Uniunii Europene, surprinse în fotografii de excepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografii de exceptie la Biblioteca Judeteana Baia Mare
Fotografii de exceptie la Biblioteca Judeteana Baia Mare

Iubitorii fotografiei de calitate au ocazia până în data de 23 mai să admire o serie de fotografii de excepţie în care personajele principale sunt sate ale Uniunii Europene. Viaţa în cel mai simplu mod cu putinţă surprinsă de aparatul de fotografiat în diferite momente ale zilei. Oameni, locuri, trăiri sufleteşti, toate într/o fotografie.

Festivalul Fotografiei Europene organizat de Asociaţia „Euro Foto Art”, cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi a Biroului de Informare al Parlamentului European în România, sub patronajul Ministerului Culturii, oferă posibilitatea organizării unor expoziţii reprezentative de artă fotografică în România şi în diferite ţări Europene. 

Pentru cei care nu ştiu, lansarea oficială a ediţiei a IV-a a Festivalului a avut loc în finalul de săptămână trecut, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea. 

În total vorbim despre 50 de fotografii alb-negru şi color care vor fi prezentate în Baia Mare, fiind selecţionate dintre lucrările acceptate şi premiate la ediţia a IX-a a Salonului Internaţional al Artiştilor Fotografi Români şi Maghiari de Pretutideni, organizat de Asociaţia „Euro Foto Art” în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul” Oradea.

Citeste si: Misterul „Bibliei Diavolului“, manuscrisul despre care se crede că a fost scris de un călugăr îndrumat de Lucifer

O sportivă care s-a rătăcit în pustiu şi-a băut propriul lapte ca să supravieţuiască

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite