Sălăjeni prinşi la furat în Maramureş. O femeie a fost prădată de hoţi în timp ce dormea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Sălaj au fost identificaţi de poliţiştii maramureşeni ca fiind autorii mai multe furturi care au fost făcute pe raza municipiului Baia Mare. Cei patru au furat bunuri din cinci apartamente, toate locuinţele fiind situate în zona cartierului Vasile Alecsandri.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit faptul că doi dintre cei patru tineri sunt recidivişti. 

Spargerile au avut loc în perioada martie – aprilie a.c., perioadă în care cei patru au pătruns în cinci apartamente situate pe străzile Luminişului, Melodiei şi Păltinişului de unde au sustras mai multe bunuri (obiecte de îmbrăcăminte, telefoane, poşete, aparatură electronică). 

Valoarea totală a bunurilor furate este de 3 400 de lei. În toate aceste cazuri, tinerii au reuşit să intre în imobile prin escaladarea ferestrelor lăsate deschise. Într-un caz, în momentul comiterii furtului, proprietara se afla în locuinţă şi dormea. 

Poliţiştii au reuşit recuperarea a 30% din prejudiciu. Trei dintre bănuiţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Elevii s-au întors la şcoală. În mai se dă startul Evaluărilor Naţionale

Elevii revin la şcoală luni, după vacanţa de primăvară. Calendarul Evaluărilor Naţionale de la a II-a, a IV-a şi a VI-a

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite