Prefectul judeţului Maramureş, eliberat din funcţie. Cine îi va lua locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Moldovan, fostul prefect al judeţului Maramureş. FOTO: Arhivă
Vasile Moldovan, fostul prefect al judeţului Maramureş. FOTO: Arhivă

Vasile Moldovan a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Maramureş. În locul său nu a fost numit alt reprezentant al Guvernului în teritoriu, astfel că subprefectul Alexandru Cosma va prelua atribuţiile de prefect.

Vasile Moldovan, de profesie avocat, a fost numit în 2017, cu susţinerea Partidului Social Democrat Maramureş, prefect al judeţului Maramureş. Absolvent al Facultăţii de Drept din Iaşi (în anul 1998) şi al Şcolii de Ofiţeri din cadrul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor ,,Nicolae Golescu” din Slatina. Fostul prefect al judeţului Maramureş, el este cumnatul fostului şef DNA al Biroului Teriorial Baia Mare, procurorul Ioan Ulici.

Atribuţiile sale vor fi preluate temporar de către Alexandru Cosma, subprefectul judeţului Maramureş, care a ajuns în funcţia tot cu susţinerea PSD. 

remus timis. foto facebook

Remus Timiş, propunerea PMP pentru funcţia de prefect al judeţului Maramureş. FOTO: Facebook

Funcţia de prefect la nivelul judeţului Maramureş, în urma negocierilor, va reveni celor de la Partidul Mişcarea Populară, care până acum şi-au manifestat susţinerea pentru Remus Timiş, un tânăr în vârstă de 33 de ani, consultant parlamentar la Direcţia pentru lucrările şi secretariatul comisiilor din Camera Deputaţilor. 

Citeşte şi

Un pacient ars refuzat de spitalele din România a fost trimis la o clinică din Viena pe cheltuiala patronului său

Cine este tânărul liberal numit de Orban în funcţia de secretar de stat al Cancelariei prim-ministrului

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite