O șefă de birou din cadrul Aeroportului Maramureș acuză un subaltern că a violat-o. Poliția a deschis o anchetă

0
Publicat:

Poliția a fost sesizată cu privire la acuzațiile de viol aduse de o șefă de birou din cadrul Aeroportului Internațional Maramureș. Femeia acuză că subaleternul ei a întreținut cu ea un act sexual fără acordul ei. Polițiștii cercetează acum cazul.

image

Potrivit unor surse, totul s-ar fi petrecut după petrecerea de 8 martie. După evenimentul la care au participat toți angajații de la Aeroportul Internațional Maramureș, o parte dintre colegi au continuat într-un club, unde ar fi avut loc violul.

Victima s-ar fi prezentat la Serviciul de Medicină Legală pentru certificat medico-legal, iar mai mulți angajați ai aeroportului au fost audiați după reclamația făcută la Poliție.

În urma unei sesizări depuse la Poliția municipiului Baia Mare la data de 9 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, a transmis Inspectoratu de Poliție al județului (IPJ) Maramureș.

De asemenea, unele surse arată că bărbatul neagă acuzațiile și spune că actul sexual a fost consimțit și că ar fi avut loc în scara blocului în care locuiește victima.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite