O băimăreancă a fost înşelată cu 20.265 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O băimăreancă a fost înşelată cu mai bine de 20.000 de lei FOTO: Adevărul
O băimăreancă a fost înşelată cu mai bine de 20.000 de lei FOTO: Adevărul

Tot mai multe persoane cad victime metodelor inovatoare de înşelăciune practicate de tâlhari. O băimăreancă în vârstă de 84 de ani a sesizat poliţia că a fost păgubită de mai mult de 20.000 de lei de persoane necunoscute care au convinso să depună sume de bani pentru a putea ulterior să revendice un premiu generos.

Femeia a explicat că, în perioada 12 - 18 septembrie, a fost contactată telefonic de mai multe ori de persoane necunoscute care i-au spus că a câştigat un premiu de 8.000 de euro oferit de o societate de telefonie fixă şi că pentru a intra în posesia lui trebuie să transmită diferite sume de bani prin intermediul Western Union şi Money Gram. Fără să intuiască faptul că ar putea fi vorba de o înşelăciune, femeia a transmis în total 20.265 de lei, iar când şi-a dat seama că a fost victima unei infracţiuni, a anunţat poliţia.    

Prin acest mod de operare au fost înşelaţi mai mulţi maramureşeni în ultima perioadă de timp. Recomandările poliţiştilor, pentru a nu deveni victime ale escrocilor, sunt de a nu da curs indicaţiilor primite la telefon de la persoane care vă sună şi vă anunţă că aţi câştigat un premiu substanţial, întrucât de fiecare dată este vorba de o înşelăciune.

Citeşte şi:

Mai puţină violenţă, dar mai multe cazuri de înşelăciune în Maramureş

Fost primar din Maramureş acuzat de înşelăciune

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite