Noul prefect al judeţului Maramureş a depus jurământul. Silviu Ungur a fost propus de PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Ungur a depus jurământul de prefect. FOTO: Arhivă personală
Silviu Ungur a depus jurământul de prefect. FOTO: Arhivă personală

Noul prefect al judeţului Maramureş a depus jurământul vineri, 20 decembrie. Ceremonia de învestitură a avut loc la Palatul Administrativ din Baia Mare, la două zile după ce Silviu Ungur a fost numit în funcţie de premierul Victor Orban.

Ceremonia de învestitură a lui Silviu Ungur s-a desfăşurat în sistem videoconferinţă cu Ministrul Afacerilor Interne şi la aceasta au participat reprezentanţi ai instituţiilor deconcentare, ai Consiliului Judeţean Maramureş, dar şi secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării, Florin Creţ. După ce a depus jurământul, noul prefect a dat asigurări că va fi un partener în realizarea planului de guvernare. 

„Mă onorează şi mă obligă totodată să confirm, începând de astăzi, încrederea care mi-a fost acordată. Sunt convins că experienţa dobândită în administraţia publică îmi va permite să fac faţă cu succes acestei noi provocări. Vă asigur că toţi vor avea în mine şi în Institituţia Prefectului Judeţului Maramureş un partener real în realizarea planului de guvernare”, a spus Silviu Ungur.

Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a mulţumit celor care au fost alături de el şi l-au susţinut.

Citeşte şi

VIDEO Drama fetiţei de 5 ani a pădurarului ucis în Maramureş: „Plânge întruna. Recent i-au apărut fire cărunte“

Investitorul român care vinde carne de struţ pentru masa de Crăciun. Cât costă un kilogram

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite