Mașină de poliție implicată într-un accident rutier soldat cu trei răniți, în Baia Mare

0
0

O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident produs pe un bulevard din Baia Mare. Maşina poliţiei a fost acroşată de un autoturism. În urma evenimentului trei persoane, aflate în maşina Poliţiei, au fost rănite, fiind duse la spital.

Trei persoane din mașina de poliție au fost rănite FOTO Arhiva Adevărul
Trei persoane din mașina de poliție au fost rănite FOTO Arhiva Adevărul

Conform informațiilor furnizate sâmbătă, 10 septembrie 2022, de Poliţia Judeţeană Maramureş, accidentul s-a produs vineri seară, la ora 20.50, în Baia Mare, pe bulevardul Unirii la intersecţia cu bulevardul Bucureşti, una dintre maşinile implicate fiind în dotarea Poliţiei municipale Baia Mare.

Potrivit poliției, de vină pentru incident ar fi șoferul autoturismului implicat în coliziune cu mașina de poliție. Acesta nu ar fi respectat reglementările legale privitoare la acordarea de prioritate pentru autospecialele aflate în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Totuși, cei de la IPJ Maramureș nu au dat detalii despre misiunea în derulare în momentul producerii accidentului și nici ce căutau cei trei pasageri în autospeciala Poliției în cursul unei misiuni urgente, care impunea folosirea semnalelor acustice și luminoase.

„La faţa locului, s-a deplasat un alt echipaj de poliţie care a constatat faptul că, în timp ce autospeciala de poliţie la volanul cărei se afla un bărbat de 33 de ani, se deplasa pe bulevardul Unirii cu semnalele acustice şi luminoase pornite, a fost acroşată de către un autoturism condus de către un bărbat de 31 de ani din Ocna Şugatag, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a două tinere de 20 şi 21 de ani şi a unui bărbat de 40 de ani, care se aflau în calitate de pasageri în autospecială”, transmite IPJ Maramureş.

Cei trei răniţi au fost duşi la spital. Surse medicale au precizat că pacienții nu au suferit leziuni grave, de natură să le pună viața în pericol.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero pentru fiecare dintre ei.

În urma accidentului a fost deschis dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite