Linie permanentă de gardă la stomatologie în cadrul Unităţii de Primiri-Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabinetul va fi deschis permanent    Foto: Adevărul
Cabinetul va fi deschis permanent    Foto: Adevărul

Începând de vineri, 1 aprilie 2016, ora 13.00, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare va funcţiona o linie permanentă de gardă la stomatologie. În Baia Mare nu a mai existat permanenţă la acest tip de servicii medicale de ani buni.

Medicii stomatologi vor fi prezenţi, 24 de ore din 24, atât în timpul săptămânii, cât şi în week-end-uri şi sărbători legale, pentru a trata urgenţele stomatologice. 
Programul şi gărzile au fost gândite ca fiecare moment al zilei sau al nopţii să fie acoperit prin prezenţa unui medic aflat la dispoziţia pacienţilor care vor acuza probleme stomatologice. 
Cabinetul care va funcţiona de vineri în cadrul UPU este unul modern, dotat la cele mai ridicate standarde. Aparatura medicală necesară pentru intervenţiile dentare a fost achiziţionată la sfatul specialiştilor, la fel ca şi piesele de mobilier din cabinetul de stomatologie.
De vineri, 1 aprilie, pacienţii se pot serviciului stomatologic din cadrul UPU aparţinând Spitalului Judeţean Baia Mare, unde nu a mai existat permanenţă în cadrul serviciilor medicale de stomatologie de cel puţin 10 ani.

Mai puteţi citi:

Dorel Mureşan este noul viceprimar al municipiului Baia Mare

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite