Iarnă în Maramureş. Poleiul a făcut prăpăd pe drumurile din judeţ. Maşini distruse, oameni la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidente rutiere in lant din cauza poleiului in Maramures FOTO:Dragos Hojda/Adevarul
Accidente rutiere in lant din cauza poleiului in Maramures FOTO:Dragos Hojda/Adevarul

De mai bine de 24 de ore judeţul Maramureş a fost cuprins de ninsori. A nins abundent inclusiv în municipiul reşedinţă de judeţ, străzile fiind albe pentru câteva ore. Maşinile de la deszăpezire au putut fi văzute pe străzile Băii Mari cu întârziere.

În Maramureş din cauza poleiului în dimineaţa zilei de 3 ianuarie a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. Evenimentul rutier a avut loc în zona Răzoare. În zona podului de peste Valea Dobricului din Răzoare maşina condusă de un bărbat din Vălenii Lăpuşului a derapat din cauza poleiului şi a sărit într-o vale. 

Şoferul a fost cel care a sunat la 112, pompierii veniţi la faţa locului reuşind să scoată două persoane din maşina avariată. 

Poleiul de noaptea trecută a făcut ca în Baia Mare să fie înregistrate nu mai puţin de patru accidente rutiere, dar şi un accident la Şurdeşti. În total au fost avariate opt maşini, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale. În Baia Mare, spre exemplu, o fată de doar 15 ani a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Poliţiştii locali au fost cei care au patrulat pe străzi, avertizând şoferii cu privire la pericolele care există pe drumuri din cauza zăpezii îngheţate depuse pe carosabil. 

Citeste si: Avertizare de vreme rea. Ninsori viscolite şi polei în următoarele două zile

Estul ţării, sub cod portocaliu de ninsori, viscol şi polei

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite