Fotografia controversată care a stârnit imaginaţia pasionaţilor de paranormal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O imagine surprinsă de cineva care a trecut pe lângă locul unui accident ce s-a produs în Baia Mare, în noaptea de Înviere, a aprins imaginaţia pasionaţilor de paranormal. O maşină s-a izbit violent de un stâlp, care s-a rupt şi s-a prăbuşit peste ea. Imediat, autovehiculul a fost cuprins de flăcări şi distrus aproape în totalitate.

Martorii şi trecătorii s-au oprit să filmeze şi să facă poze, însă nimeni nu se aştepta să surprindă o imagine atât de bizară. Într-una din fotografiile realizate de un băimărean, în dreptul a ceea ce a mai rămas din oglinda laterală a maşinii, apare ceva ce ar putea semăna cu conturul unui chip de om, deşi autorul fotografiei spune că nu era absolut nimeni în maşină. Imaginaţia pasionaţilor de paranormal care au văzut fotografia s-a aprins imediat, însă chiar dacă este doar o tetieră arsă chipul care se insinuează tot are darul de ”face piele de găină” celor ce o privesc.

Accientul a avut loc cel mai probabil pe fondul vitezei excesive. Nimeni nu a fost rănit, iar şoferul se presupune că ar fi un bărbat de aproximativ 35 de ani. Acesta şi ceilalţi trei pasageri din maşină, potrivit unor surse, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai puteţi citi:

Noaptea de Înviere la Groşi, cu focuri ritualice şi „strigatul peste deal“ VIDEO

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite